si nuFF

Tuesday, October 1, 2013

Bila Upin Ipin Berenang skali

Ari nih amatla bz nyer kat opis nih hu3.. Rasa nak tercabut kaki ke hulu hilir.. Uhuk3.. Tp dah nama pun kroje, buat jerla... da kasik BR1M tak nak wat keje lak ekekeke

Disebabkan tak sempat punya pasal, layan jer la gambo anak teman si IA ngan pelampung Upin Ipin dier masa kat Melaka ari tu.. Sila jangan boring yer.. hehehe


Phewww...Udah mcm model dedolu yang dalam Magazine manggA tu  ekekeke


Weeewittt.. awekss hehehe 

Sebenornya anak kawan office teman.. Hehehe


Husihh nengOkla kuak kupu2 kuak lentang sume ada.. ( Sebenornya mcm quite suprised gakla dia pandai berenang gtu.. hehehe) Slalunya pakai benda alah yg kat tangan tu.. nih 1st time kasik pelampung bulat sbb lupa kat mn letak hehee.. last pakai masa kat Krabi ari tu.. 


Bukan main nadah ayor kat kepala dia.. Ala2 iklan shampoo sunsilk da.. Lepas nih leh la saper berkenan nak amik jadi model shampooo miahaha

  Last sekali maknye dah tak tahan da dok neman dia berendam.. Udah naik kecut segala.. Dahle kolam bebudak nih nak berendam pun separuh jer..hehehe iA bagi 8 jam berendam dalam tu pun takpe.. budak kan ske nor men air..

Naik iA oiiiii  mak ko da tak tahan da.. 
Laki teman kira ngamik gambo jer taunyer.. bkn nak tolong berendam skali huh
*
*
*

Auwww sexyy giteww.. hehehe Muka pasrah kena naik hehehe 

* P/s : berenang tu sunah nabi. Ingat t nak anto iA g blajo berenang.. Tggu beso sket.. Anto skrg nih lain disuruh lain lak yang dibuatnya karang.. haru lak krg ekekeke

Kengkawan yg singgah tu, t sha bertandang yer blog kengkawan.. Petang nih dah tak sempat.. Hu3 

11 comments:

  1. yang paling best bercuti bila anak-anak gembira kan?

    ReplyDelete
  2. syiok dia berendamkan... layan habisler....
    suami akakpun idaknyer nak berendam.. harapkan kitajerler...
    anak2 akakpun belum lagi sampai hajat akak nak gi hantar diaorng kelas berenang...

    ReplyDelete
  3. ngeh ngeh..
    bleh tahan lawak gambor nadah air kt kepala tu..
    mmg bleh jd model shampoo pasni.
    hehe.

    ReplyDelete
  4. Wah, sambil berenang pun dia masih kelihatan hensem. hehe

    ReplyDelete
  5. tu kalu anak2 zura tgk pelampung upin ipin kompom dorg gelupor nk jgk...

    ReplyDelete
  6. hehehe..camni la gayanya kalu budak kan...conpom2 suka main air...ngeeee

    ReplyDelete
  7. Anak-anak kadang tak payah ajar berenang tapi bila dah selalu ke kolam lama-lama pandai sendiri... tengoklah nampak happy betul:)

    ReplyDelete
  8. sounds good klu nk hnta anak gi blaja berenang..pls proceed..steady!

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya. Terima kasih.

    ReplyDelete
  10. amboi, bebudak mmg sukalah mandi manda cenggini khen !

    ReplyDelete

tQ to aLL da fM sWitz... fM will caTch u laTEr.. muaaHHxxx