si nuFF

Friday, October 25, 2013

Mom Vs Dad

Selamat pagi semua!! Hari nih ari jumaat Yeyyy!!! Esok cuti best2!! Tadi saja scroll kat fb tetiba jumpa nih...


Jumpa kat page kak wardina safiyyah... ( Sy sgt suka ngan kak wardina.. ) 

Okey saper boleh relate benda kat atas nih???hik3..

p/s: Page kak wardina tu sangat bagus ngan info mcm parenting and ilmu agama.. Sgt berfaedah

9 comments:

  1. Hehehe..besarnya keperluan kepada mak yer berbanding ngan kepada ayah..tp kalau ayah yg rajin layan anaknya pun dapt same treatment..:)

    ReplyDelete
  2. salam jumaat.. betapa pentingnya seorang ibu..

    ReplyDelete
  3. Tapi tak semua anak begitu kot. Sebab anak kakak macam parallel juglay Mysha. Ada yg dia perlu papa ada juga yg perlu mama...

    ReplyDelete
  4. singgah baca & ucap terima kasih sudi mendoakan Adik !

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. ibu...ibu..engkaulah ratu hatikuuuuuu

      Delete

tQ to aLL da fM sWitz... fM will caTch u laTEr.. muaaHHxxx