si nuFF

Thursday, October 3, 2013

Tolong Pilih!!

Birthday iA nih just around da corner.. Mak dia pe lagi gigihla menyiapkan card  utk besday dia.. 

Nak minta kengkawan tolong pilih mana satu yang hokey?? klo takde pun pilih gak satu ekekeke

Cer Pilih 

Yang 1st nih ke?

atau yang 2nd nih??



Sebenarnya sha prefer yang atas sebab simple.. yang 2nd nih mcm da terlebey lak menatang kuning2 nih.. Pening mak, nyah!! huhuhuhu Walaupun atas tu takder gambo si iA tp rasanya okey kot.. Klo orang buang pun takde la sedey sbb ada gambo iA ngeh3.. 

Kengkawan tolong pilihkan yer.. PLZZZZZZZ

P/s : Mak iA nih tak berapa kreatip.. Jd jgn komplen lelebey taw.. Terima yg hadoo jer ekekee ke ada orang nak tolong buatkan yang lain?? miahahaha

** Eh lupa nak kasik taw ESPANA tu maknanya SPAIN / SEPANYOL miahahaa

8 comments:

  1. Kakak pulih yg no. 2 sebab ada gambar aqeel. Kalau kawan dia dapat kad bukan tahu baca dia tengok gambar kawan dia tahulah itu majlis Aqeel..

    ReplyDelete
  2. Sy pun pilih no 2 jgk... nmpak meriah & ada gambar Aqeel.

    ReplyDelete
  3. wow...speechless...tak sangka yg tak kreatif tu leh design cenggini sekali hahahha
    ok ok akk pilih yg 1st tu...bak kata sha la kan, lagi simple (^_^)

    ReplyDelete
  4. yang first tu lagi better.. nampak simple dan ceria ;D

    ReplyDelete
  5. both cantik but no.1 for KA hehehe

    ReplyDelete
  6. yg 1st tu ok wak..dah takyah pk lagi.hehe

    ReplyDelete

tQ to aLL da fM sWitz... fM will caTch u laTEr.. muaaHHxxx