si nuFF

Wednesday, October 2, 2013

Espana??

Espana?? Memula macam terpana terdiam jap.. Erk apa benda Espana nih? Puncanya sbb nengok buah tangan yg bos kasik nih tulis Espana.. Dah lama dok pikyor baru teringat, bos baru balik Spain.. hahaha... Almaklumlah teman nih takat Perak tu ada le pegi.. 
Nak g Spain jauh bebenor..he3 tak mampu pun ia jugak ekeke

Cantik benda alah nih.. 



Cantik kan? Kembang2 skirt dia hehehe Mcm lagu lambada tu.. Pheww... 
kantoi lak aku tgh nak hapdet blog, kat opis lak tu ekekeke

Cer teka benda nih apa sebenornya??
Tempat yang potong surat??? Huhuhu salah2!! 



Tea spoon hehehe.. Nomey sgt.. hehehe T kena la rajin buat ayor teh dekat bos.. Hahahaha

Gracias bos!! Gracias ngan miamor jer tawnyer.. (Itu pun sbb dulu melayan telenovela Maria Mercedes tu )

Tapi ada sorang lagi yang teman kena cakap terima kasih..

Ha

Ha

Ha


Pemegang proPs masa teman snap pic nih hehehe.. 
Gigih membodek dia soh tolong pegangkan benda alah nih.. 
Tq akak.. Confident jer yg dia baca blog nih nnt 

P/s : Akak nih jugakla yang buatkan kek ngan tolong call pasal BR1M tu miahahaha..

****Terkejot gila baca kat blog salah sorang kawan yg sudi bertandang kat cni.. pasal pencuri yang mencuri masa org tgh sujud!! Ape nak jadi ntah maMat tu.. haishhh tak takot dosa tol ar..
Korang tak caya leh tgk kat blog bro nih http://citershark.blogspot.com/2013/10/dipanah-petir-baru-kau-tau.html   ------tumpang tepek yer bro sHark hehehe

7 comments:

  1. hehehe mmy comey & unik sangat2 lah !

    ReplyDelete
  2. hehe comelnye..baiknye boss....bos sy tak de belikan sy pape pun hehe

    ReplyDelete
  3. comelnya.. spoon rupanya.. boleh buat penanda buku juga tu..

    ReplyDelete
  4. dah mcm video clip Maddonna,
    laisla Bonita tuu ..

    ReplyDelete
  5. Cantik lah sobiner tu tapi ESPANA tu apa maksudnya..SUDU ke heee...

    Aha..JM pun ada tgk dalam YOU TUBE lepas kwn kabor..hishh..mmg tak takut Allah betul...serama pulak nk solat kalau bawak Hanbag pastu tak ada org tlg tengok kan

    ReplyDelete
  6. Waaa lawa sungguh sudu brand Espana tuh....terpikat tgk

    ReplyDelete

tQ to aLL da fM sWitz... fM will caTch u laTEr.. muaaHHxxx