si nuFF

Monday, September 23, 2013

Newbie




Hai kengkawan..( erk ada ke lagi kawan kat blog nih? )

Hurm tak nak cakap baNyak, cukupLa wakilkan En. Meena di atas untuk terangkan.. (Meena - sume kucing kat dunia nih anak bujang temAn panGGil meeNa ) Terasa mcm baru masuk tadika nak belajo buat entry kat blog.. terkial2 ekekeke... Mana taknyer.. last entry pun bulan April 2011...

Harap2 lepas nih rumah nih takdela bersawang lagi.. Akan cuba merajinkan diri menghapdet blog temaN...

Sementara tgh belajo menggodek2 blog nih, layaN jerla gambo famiLy temaN yang daH lamA tak BertepeK kat blog nih.. 


Yang kiri tu si IA yang dah beso... dah 3 tahun da tahun nih.. 
ari tu last entry baru umO setahun hehehe.. 

Lagi dua tu gambo raya family.. family dah bertambah dah tahun lepas sbb Miss Z da tawen.. hehehe dah tak jadi miSS Z da.. kene jadi Pn. Z da..hehehe tak lama lagi nak jadi ibU lak... 
Tu jeala utk ari nih.. sbb tgh belajo nak nuko skin utk blog nih.. huh terasa kebengapan dalam kepala nih ;(
Jumpa esOk ... 
Da.....




 

2 comments:

  1. Salam kenal.. :D
    Nice blog.. thanks for coming di teratak saya..

    Happy family.. suka tgk bila semua pakai baju sama warna biru.. Insyallah moga kehiupan ceria dan bahgia kekal hingga ke syurga aminn.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih... Salam perkenalan juga..

      Delete

tQ to aLL da fM sWitz... fM will caTch u laTEr.. muaaHHxxx