si nuFF

Thursday, September 26, 2013

Comel tak nih??

Semalam Mr. Redz belikan usb cable.. sbb yang lama udah genTing ekekeke.. Ganas bebeno pakai smp genting ujung cable tu hahaha...

Nak tgk usb cable baru nih??


hehehe nomey kan... walaupun beli dalam keadaan terpaksa, tp usb cablenya teTap tersenyum.. wakakaka

Mesti orang cakap 'eleh biasa jer aku tgk usb cable dia nih..' Huh, luar biasa hokey hik3 1st sbb Mr. Redz yang beli ( poyo jer kan ), yang 2nd sbbbbbbbb

*
*
*

tada....

dia ada Lampu hahahaha... jangan tak kisah hokey!! 
nmpk tak ujung ngan ujung tu ada lampu.. phewwww....
Berkenan beno teman ngan benda nih.. sila abaikan henpon teman yang udah berkarat tu hik3


Macam2 kaler kuar.. Uih rasa meriah lak nengoknyer.. 

Bila teman tanya naper beli cable yang ada kaler2 nih? Mr. Redz senyum... Tp at last teman dapat jawapannya....


dapat detect tak ngape??? tu ha mike nengokla tebal mana dia punya cable tu ekekeke.. Agaknye dia takot genting lagi kot USB cable nih.. hahaha.. Sabaw jerla... Apa pun mekacehla Mr. Redz belikan binimu ni usb cable yang ntah keberapa ntah hik3.. 

** besok nak g kursus kat Melaka.. Melaka lagik huh  balik nih dah nak kene packing baju sbb ngangkot satu family g sana.. Baju sendiri pun maleh nak kemas nih tambah ngan baju deme lagi uhuk2..


7 comments:

  1. Mr Redz tu sindir-sindir sayang jgn tak tahu Mysya. Sebab dia kesian belilah yg baru tapi bimbang wire cepat putus tu beli yg kukuh macam tu hihi...

    Tapi betullah menarik:)

    ReplyDelete
  2. kemain comey siap aer lampu tu

    ReplyDelete
  3. salam ukhwah dari bunda...

    memang comey..

    ReplyDelete
  4. comel sgt... done follow sini & done clik2 nuffnang juga yer . happy blogging

    ReplyDelete
  5. Menariknya. Thanks singgah blog akk. Jom jd kawan.

    ReplyDelete
  6. menarik tertarik.. ini memang debooom.....

    ReplyDelete

tQ to aLL da fM sWitz... fM will caTch u laTEr.. muaaHHxxx