si nuFF

Tuesday, November 4, 2014

Ultraman Datang Malaysia

Sape suka ultraman angkat tangan??!!


Ha.. nampak tu ultraman datang Malaysia... Live in Genting!!

Hari ahad hari tu apa lagi Mr. Redz dok ngajak menjejak ultraman nih kat Pavillion..

Ada roadshow katanya.. Suke nor layankan anak dia.. 

Moh ke pavi kome!!


Belanje satu gambo selpee hik3!!

Tak tawla bapak ke anak ke yang suka ultraman nih.. 
Yang sha taw si iA bukan ske ultraman nih, dia suka mahkluk dalam tu jer hahahhaa...

Tgk bukti


Tgk bukan men suka nengok mahluk baltan tu!!

Tak caya lagik??

Meh nengok lagi bahan bukti


Ha.. nampak x?? sanggup ngangkot mahluk2 dia ke pavi tu.. yang sha dok bulat tu pekerja roadshow tu tlg letakkan kat ctu.. sabo jerla.. agaknye orang laki nih da besor pun mmg x ilang minat kat benda2 nih..!!


Tu yang dia ngangkot tu tak sampai suku mahluk dia.. kat rumah dah mcm rumah mahluk da..penuh!!
Nih sume sbb bapak rajin melayan!!

SApe2 yang nk g jumpa ultraman live leh g ke pavi.. roadshow dia sampai 9 november nih.. Boleh terus beli tiket utk tgk show dia nanti. Beli open tiket taw!! Takdela terikat nak pergi bila!!

Kat bawah nih ada jadual roadshow dia!!  

Yang best sbb ada ultraman appearance! Tp nak queue tgkp gambo ngan otomen nih punyala panjang.. 
hari tu kira kitorg lucky la sbb dapat baris depan hehehe!!



Gambo kelabu kelala sbb soh org yang snap! huh!! Nasib bek dalam kamera lawa tp tula nak transfer tu malas bebeno rasanya!! 


Tgk iA muka ketat jer tgkp gambo ngan otomen tu!! Tak suka katanya!! SAbo jerla anak bujang tu!!


Hah amik ko dik kene fire ngan mak otomen!! hahahhaha
iA tu Beria ngan mulut skali konon kene fire!

Cian iA minggu nih bz sungguh.. hari ahad baru ada masa ngan dia. 
Sabo yer sayang!! 

**Kalau nak info lanjut lagi pasal show nih leh g ke website dia.

************************

 p/s : tQ mR. Redz sbb blanje tiket utk tgk otomen nih!!


C u soon mahluk2 otomen!!

16 comments:

  1. Ultraman! Memang ghairah lah kalau budak-budak nampak Ultraman ni. Kat jb ada bukan taman tema angry birds. Nanty boleh la bawa anak Sara ke sana :)

    ReplyDelete
  2. Hmmm... kalau mama pun suka apa lagi iA kan.. mestilah lagi-lagi suka.

    ReplyDelete
  3. iA ni dari kecik sampai lani asik je dgn makluk baltan...tak pe la ada kelainan skit kan hehehe...tgh berkira gak nak membeli tiket ni utk kiddos...ada rezekinya insyaallah :D

    ReplyDelete
  4. Hoho.. Ada raksasa..
    Seronok dpt bgamba ngan otoman :)
    Da lama tak tgk citer otoman ni.. Hihi..

    ReplyDelete
  5. ultraman...tapi sis JM Lebih suka lagi kalau supermeng sbb dia pakai spende kat luar hahah

    ReplyDelete
  6. tu dier ultraman mai sungguh no... suh ultraman g cari pembuli2 kat sekolah tu ! hehehe

    ReplyDelete
  7. anak2 akak suka tengok otromen nih

    ReplyDelete
  8. Ohhhh tak tau pulak Ultraman dan beranak pinak begitu ramai... ingatkan dia tukar2 costume jer... kejap takder tanduk kejap tanduk dua kejap tanduk tiga...kelasssss

    ReplyDelete
  9. saya angkat tangan wakil anak2 yang suka otoman nie ; ) hihiii
    bestnyer , mesti anak2 seronok sangat dapat gi sini.

    ReplyDelete
  10. Hahahahaa.. dia kata "ayah ke anak yang suka ultraman"..
    Tapi tgk gambar semua.. mavam mak dia lagi hebat suka ultraman hehehee.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Mysha.. lama nyer tak update blog :D

      Delete
  11. Zmn kck2 dlu suke tgk cite otomen ni.. mmg bygkn raksakser n otomen ni mmg wujud.. siap terfikir2 bgmnla agknye klu raksakser tu terlepas ke malaysia, kt mlsia xde otomen..

    ReplyDelete
  12. kehkehkeh budak lelaki dgn otomen tak dapat dipisahkan! hihihi

    ReplyDelete
  13. Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
    Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)

    ReplyDelete
  14. hai cik adik..datang tanya khabar :-)

    ReplyDelete

tQ to aLL da fM sWitz... fM will caTch u laTEr.. muaaHHxxx