si nuFF

Tuesday, October 21, 2014

Rezeki Hujung Minggu

Alhamdulillah hujung minggu lepas rezeki iA dapat medal hik3.. Teranjat mak dier hik3


Congratulations sonshine!!

Mak dia kat bawah sengih smp ke telinga tgk anak dier atas tu muahahahha..


Ok gambo dari hf mak dier.. sbb tu blur2.. Snap dari jauh!!


Comel2 jer budak2 kecik atas nih!! Geram nengok!!


SAntai bersama kawan2!! 


Happy to see him happy!!

Its ur turn baby!!


Post yang paling mak dia suka hahaha!!


Pertandingan ni antara sekolah-sekolah Genius Aulad.. Alhamdulillah syukur, memang rezeki iA hari tu.. Mak dia sebenornya dah risau da takot kalau dia tak dapat medal tp bila tgk kawan lain dapat medal melalak lak dia karang nak medal.. Siap nak bawak spare medal lagi masa tu takot dia nangis.. Budak2 biasa la kan tgk kawan ada dia pun nak ada satu..huhuhuhu 

Eh nak tumpang skaki jugak.. Day b4 tu, mak dia pun dpt piala gak ekekeke!!
  Sibuk jugak tu nak interprem entry iA


Tada!!!! hahahhaha





Bila mak2 orang berzapin ekekeke... 

Nih la cikgu ngan manager kitaorg.. Cikgu kitorg comey jerkan.. tp terrer tu hehehe!!

Kira hujung minggu hari tu kemenangan berganda untuk mak ngan anak.. 
Syukur alhamdulillah!!

** Terima kasih Mr. Redz yang sudi teman bini ngan anak dia untuk hujung minggu nih.. Cian dier letih melayan mak ngan anak punya schedule.. Takpe cuti kali nih kite rehat betul2 yer!! 
Bag tak packing apa pn lagi nih huwaaaaa!!



10 comments:

  1. Tahniah dulu dari kakak buat Mysha dan iA juga.
    Kakak suka tengok iA buat aksi taekwondo yg nampak gaya siap dgn mulut nganga tanda dia pun bunyikan mulut dia tu:)

    ReplyDelete
  2. tahniah berganda ye...tak sangka dedua ada bakat terpendam..like mother like son gitew hehehe

    ReplyDelete
  3. wah, tahniah tu both Mak n anak..rezeki..suka tengok gaya iA dok bertaekwando..

    ReplyDelete
  4. Waa.. tahniah buat mak n anak..
    Kemenangan berganda ni.
    Waa.. pndai menari jgk la ni. Mesti lemah gemalai orgnya

    ReplyDelete
  5. kemenangan berganda ibu anak heehehhe ~ TAHNIAH

    ReplyDelete
  6. tahniah tuk anak dan mak :D..

    p/s : maaf lama dah tak berkunjung, dah pencen jd blogger.. huhuhuhu..
    tp rsnye nak kene sambung balik.. :D.. moge x lupekan kiter.. :D

    ReplyDelete
  7. anak beranak yg hebat, mak & anak sama hebatnyer ni hehehe

    ReplyDelete
  8. TAhniah iA...sis JM pun suka tgk pic iA yg sedang beraksi tu

    ReplyDelete

tQ to aLL da fM sWitz... fM will caTch u laTEr.. muaaHHxxx