si nuFF

Friday, June 13, 2014

Jadual FIFA 2014 + T-Shirt FIFA

Pejam celik pejam celik cuti skolah dah nk habih da kan??

G Jenjalan mana jer kengkawan cuti nih?? 
Jauh ke dekat berjalan tak penting janji kita enjoy n have fun ngan family kan??

Ok t kte update pasal cuti yer.. Ari tu punya entry ganu tak sempat nak update lagi.. 
sbb baru balik cuti gak nih.. ( Sakan berjalan, sabor jerla)

Semalam bola da start da kan??

Nih sesaje la tepek jadual world cup hehehee


yang nih masa google tadi jumpa waktu Malaysia punya


Cantik kan?? Design by fitrihadi.com sgt kreatif..!! Sape nak yg lebih besor utk screen ke leh la g blog tu.. Terima kasih tuan punya blog!!

Eh cantek kan T-shirt world cup!! 


nih yang adidas punye!!

Sebenornya nak tunjuk gak, kite ada T-shirt world cup hahahha... 
Sepasang ngan Mr. Redz.. ( jorengg kata orang Perak!! agagaga)


Sayang iA punya takdo!!


Hehehe bukan minat sangat bola tp nak gakla rasa bersamba bola walaupun tak g Brazil hik3

Ramaila nampak gayanyer mata panda g opis hehehhee!!

Bola, bola jugak tp jangan lupa nak dekat bulan puasa da kita...!!
Lebih kurang 15 hari jer lagi kan!!


10 comments:

  1. Oiii dik..cantek tshirt tu...sedondon ngan mr redz ekkk, ok la tu ๐Ÿ˜„

    Ramadan nk dtg dah...slmt berpuasa ye ๐Ÿ‘

    ReplyDelete
  2. Demam worldcup dh dtg nasib baik lah x minat sgt bola ofcoz jd pandai like sha ckp tu hiksssDem

    ReplyDelete
  3. perghhh lawa tshirt mai selai

    ReplyDelete
  4. waa..semangat FIFA ni..

    lya n hubby lya 2-2 x layan bola.. hehe

    ReplyDelete
  5. wah...mana dapat nie..tak tau pun...hehe

    ReplyDelete
  6. Yelah Sya... cantik t-shirtnya
    Kakak tapi bola ni dah tak melayan pun Sya apalagi tayangannya masa org dok mengulek mimpi..

    ReplyDelete
  7. pergfhhh baju tu menawan... mana dapat ?

    ReplyDelete
  8. sally dok umah je cuti sekolah..eh?

    hahaha...sally kaki bangku :P

    ReplyDelete
  9. cantik untuk orang kuruih..
    akak ni minat bola sepak tempatanjer..
    dah perak tak berapa nak maju tahunni langsung tak minat...

    ReplyDelete

tQ to aLL da fM sWitz... fM will caTch u laTEr.. muaaHHxxx