si nuFF

Thursday, May 22, 2014

Telur goyang express!!

Petang2 nih saja jer nak post gambo makanan.. ( tawle lapo hehehe )


Senang jer kan cara nak buat dier... Terjumpa kat dalam fb..

Pastu pepagi tadi kengkonon rajin terusla g buat hehehe

Tada!!!

*
*
*
*



Hurm kicap tak tinggal hehehe!!! Tapi idakla lawa mcm kat atas tu siap ada cheese bagai!! 
Maisare klo cheese2 tu mmg takde stok kat umah hik3!! Umah orang kampong mn ada simpan cheese!! Tempoyak ngan budu ada la...weee!!

Sekian entry saya hari nih!!

6 comments:

  1. ya Ampun...sedap nye...makan sambil minum petang sedap ni...tapi syg kat umah JM tak ada oven huhhu...

    ReplyDelete
  2. makin menjadi kreatif kak mysha ni.. sedap2 ... nanti kalau bertandang ke rumah nak order satu hahaha.. dgn teh tarik :D hehehee.. ajak Kak JM sekali kan..?? :D

    http://timetravelafif.blogspot.com/2014/05/royal-belum-part1-calling-from.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Afif! Ingatkan dh lupa pada akak ye lah dh lama x singgah 'umah' heee

      Delete
    2. Hehehe...boleh maila umah.. tp roti ngan teh tarik jer taw agagaga!!

      Pst: JM bila nak kasik add nih??

      Delete
  3. sedapppnya...nak jugakkk... haha.. lapar terus bila tgk tu..kreatif gak kan...
    hero hensem tu dok buat apa?? :)

    ReplyDelete
  4. hahaha..nak tergelak pun ada..tapi janji sodapppp

    ReplyDelete

tQ to aLL da fM sWitz... fM will caTch u laTEr.. muaaHHxxx