si nuFF

Wednesday, May 14, 2014

Restoran Chop N Steak Serdang

Ari nih da hari rabu kan... Malas tol cuti kapit2 nih... Baru nak start enjin keje dah cuti ekekeke

Malam ari tu ( korang perasan tak sha nih slalu guna words 'ari tu' ---semua sbb tak berapa nak ingat malam bila..hehehe) tetiba tekak melayu nih nyanyi2 lagu shima teringin tu hehhee.. Tetiba nak makan western pulak... hadoiiii... Terus mR.Redz call kedai tu buat reservation.. Kalau tak penuh dik oii!!
Malam tu pe lagik cargas la kitorg g restoran chop n steak kat serdang tu...


hah..amik!! gambo siap ada silau2 lampu!!ekekeke halal la ek

ha..cantek kan vespa nih!!... 
dkt dalam tu bila masuk je kat entrance tu ada la moto nih hehehhe


tu dia kat dinding dok tepek article psal kedai nih yang pernah masuk dalam paper ngan magazine berbagai!! Glams kedai nih hehehe


nih menu kedai nih!! Erk menu ayor dia teman lupa nak snap ngee!!!!


tu yang pintu tu surau tu...  cantek kedai dia hiasan dia ala2 kayu-kayu tu!!








































Yang gambo lampu nih laki teman yang snap..lain yang daku soh lain yang dibuatnya.. 
Susah tol org minat lampu nih..huh!!

Ok time nak belanje mate lak!!


nih mR.redz ngan iA punya hehehe
Chicken chop ngan mushroom soup!!


Mix steak!! Platting comoT hehehe 


Blackpepper steak!!

nih mmg pebret daku 4 eva n eva!!
T-boNe steak!!


Pada sha food dia mmg sedap!! kuah dia semua sedap!! Cuma daging tu liat sket jer.... Platiing comot pun takpe janji sodap!!
Memang kene la tekak nih hehehhee


Pose Sedap!!!


Peace!!! Nanti teringin western datang taw!! Mmg tak rugi!! 

Lupa lak nak bagi direction ke kedai tu... Kalau dari tol UPM tu jalan terus jer smp jumpa roundabout then amik kul 11..kedai tu belah kiri.

Nah alamat :

Restoran Chop n Steak
No.379 Jalan 18/1
Taman Sri Serdang

nih no kedai tu : 012-2570952

Eh aci tak kalau nak tepek gambo mee udang yang terbaru ari tu g makan pak suDin belanje??? hehehe
Hurm takpela lenkali la tepek.. Da banyak da nih belanje mata nih ekekek lainkali pulak la yer!!muahahaha



9 comments:

  1. dah lama nak try makan dekat sini asyik tak menjadi jerk.. tengok menu sya nie macam mengancam tahap meleleh air liur jerk..

    ReplyDelete
  2. ahaha...direction dh dapat..nak call lah buat reservation hikss

    ReplyDelete
  3. ada penah makan kat sini sekali, sebelah pasar malam kan? suka g pasar malam tu

    ps/ Mysha, word verification tu taknak off ke? susah sket nak komenlah, bila ada word verification ni..hihihi, dulu akak sendiri tak perasan blog akak ada WV, sampai PCL tegur baru perasan

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo ada ek kak..ingat takde... ok t sha off.. tq kak sbb bgtaw..

      Delete
  4. Salam Sha...

    saya ada tag sha kat sini http://blog-wafee.blogspot.com/2014/05/liebster-award-from-anne-nurain.html

    :)

    ReplyDelete
  5. Aahhh x dinafikan makanan kat sini mmg sedap..cuma keciwa gak kekadang service dia lambat uhhuhuhuhuhu...

    ReplyDelete
  6. Presentation restoran pun dan menarik Sya
    Tengok makanan dlm pinggan lagilah tertarik
    Tapi jauhlah buat kakak... tengok ajelah dari jauh huhu..

    ReplyDelete
  7. Dulu sekali jer pernah mkn kt sini.. Dkt dengan rumah jer.. Sedap gak.

    ReplyDelete

tQ to aLL da fM sWitz... fM will caTch u laTEr.. muaaHHxxx