si nuFF

Wednesday, November 6, 2013

Lebih kurang tua kita rupanya...

Tadi g jenjalan lunch kat alamanda, klo dah nama keje kat putrajaya nih ctu jerla pun yang ada tetiba tak tahan bau aroma biskut famous amousss... Laju jer kaki nih berlari-lari anak ke kedai tu cewaaahhh... hehehe

As usual beli la soft cookies pebret sha ngan iA tu... Tgk harga RM 4.30. Amikla 3 pcs sambil congak dalam kepala nih "ooo lebih jurang 15 hengget la...teruk nor calculatenye..' 

Muka selamba dok uloq RM15.00 kat cashier.. pastu cashier tu cakap "kak RM9.00 jer..."

Uish biar beno budak nih.. aku beli 3pcs nih.. ke dia salah amik??ke dia salah tekan mesin kira tu?? ke dia sesaje nak bagi sedekah kat aku??? hee.... mcm2 kat kepala nih... 




Lepas nengok kat receipt tu baru taw yang ada discount... banyak gakla discountnyer...

Rupanya famous amous ada wat promotion sekarang nih.. Sempena sambutan ke-30th.. Kira dia tua setahun la dari sha ekekeke.... Mcm2 lagi ada.. ada contest leh join.. ada tin famous amous yg special edition.. RM 50 lebey kurang.. hehehe g cari taw kat famous amous... Sha nak balik da nih iA tggu hehehe.. pepagi esok sha jenjalan kat umah kengkawan yer... babai...

p/s: cian blog lama tak hapdet sbb balik kg ari tu.. da balik kg mmg tak ingat la da apa pun ekekeke

9 comments:

  1. xpnh beli lg bikut ni.. slalu lalu jer.. hehe

    gtula..bila bhenti je bblog, nk start smula mmg bercinta sikit r.

    ReplyDelete
  2. oih byk gak diskaunnyer tuh..boley borong yer sha...hehe

    ReplyDelete
  3. banyak juga diskaunnya.. pernah 2 kali je beli kat famous amous tu..

    ReplyDelete
  4. jgn kata lama tak update..JM pun dh lama tak singgah sini..

    Patutlah murahh..alhamdulillah..time beli ada discount..rezeki tu :-)

    ReplyDelete
  5. Ingatkan cashier salah kira ye Sha.. Kalau tahu ada discount beli 4 ye:)

    ReplyDelete
  6. takper terbagi lebih.. ooo gitu sampai bila promonyer...

    ReplyDelete
  7. Famous Amos, baunya..arghhh...kalau bawak anak, tak boleh lalu kat situ..hihi

    ReplyDelete

tQ to aLL da fM sWitz... fM will caTch u laTEr.. muaaHHxxx