si nuFF

Thursday, September 18, 2014

Flower Boy

Flower boy in da house yaw!!!

Ha.. nampak tak iA jadi flower boy ekekeke!! Nak tergelak pun ada tgk si iA nih... Muka series jer.. 

Alkisah hari ahad hari tu ada wedding anak kawan.. So iA telah dibooked untuk menjadi flower boy.. Memula sha siap cakap jgnla dok harap sgt iA ni.. dia nih ikot mood hehehe 
Krg wat spoiled majlis orang jer.. 

Tgk masa nih baru nak training dia dah buat muka da takmo jalan sbb dia sorang jer boy..

Satu jer solution dier ...


Bagi gegula memasing senyap!! bukan men pulun ngisap lolipop tu!!


Kengkonon diskus nak jalan la tu huh!! Sabo jerla si iA nih..


Mood macam dah okey jer hehehehe



Okey get ready kengkawan !!hehehe Mak bunge yang risau sbb takot diorg takmo jalan huk3


Seiring dan sejalan ngeee!!!


Amboiii sayang, genggam tangan iA takmo lepas da hahahhaa

Tibala time pengantin sampai..


Masa dok iring pengantin nih la ko banyak lak tanya dik, bunyi apa la, lampu tu cantek la..
haishh Geram ngan si iA nih!!



Sweetkan diorg!!


 Mata dah layu layuan da iA!!


Selagi diorg kat stage tu mak bunge resah gelisah kat bawah.. 
Tp gelisah2 pun ttp kene senyum bila bergambo hik3!!


Tada gambo reramai ngan pengantin... Gurls only!! Boleh giteww


Over tak maisare tu, terus dok kat sebelah pengantin??? hahahha..

I kene paksa taw ekekekee


Lepas pengantin beso pengantin kecik la bergambo ekekeke


Comeykan bebudak nih... Nih klo iA da beso nnt dia tgk gambo nih mau gelak besor nih miahahaha!!

iA yang kengkonon dah layu masa kat stage tu, abih jer pengantin turun diorg buat pelamin tu mcm pelamin sendiri lak... Bukan men berjimba sampai ilang rasa nk tdo!! Saja akalan jer mcm nak tdo tadi tu!!



Sibuk ngan jajan dier!! Tgk anak orang elok jer pakai stoking, si iA haram nak pakai..
ikot suke ati dier jer budak tecik nih!!



Hepy tgk muka diorg kan..


Org tgh cabutan bertuah kat bawah korang sedap mengunyap kat atas!!


Overall iA done his good job on that day!! Luv u so much my little boy!!

** Ada jugak nak booking iA lagik tp mak dia cakap 'InsyaAllah sbb baju nih rasanya last pakai da sbb lepas nih tak muat kot sbb nih beli masa si angah kawen ari tu.. anak angah pun dah nak setahun da..eekekeke'

P/s : Jgn muntah monggek lak tgk gambo iA penuh dalam nih yer hik3!!

10 comments:

  1. Kakak perhati iA suka berpartner dgn flower girl yg montel ye:)
    Cute kan bila anak-anak jadi pengapit pengantin..

    ReplyDelete
  2. haha..nak booking gak la untuk aunty Sal kahwin nanti boleh? comel je gambar flower boy n flower girl semua ni :)

    ReplyDelete
  3. Good boy iA :D
    Psstt cantek bj sya..terbekenan plak akk hahaha

    ReplyDelete
  4. holloh3 nape omei omei sgt semua neh!

    ReplyDelete
  5. Omeyyyyy yer...hensem sgt IA...pakai baju kot budak tecik ni nampak terserlah kematangan masing2 hehehhe

    ReplyDelete
  6. wow..kemain hensem lg dia..
    cam malu2..
    unik la theme wedding ni..tradisional..cantik

    ReplyDelete
  7. hai iA, wahh bukan main lagi dia ehh berani tu, mak iA pun cute sgt

    ReplyDelete

tQ to aLL da fM sWitz... fM will caTch u laTEr.. muaaHHxxx