si nuFF

Thursday, October 30, 2008

.......sTaTion.......



aRi tu teNgaH jeNJaLan kAT aLamAndA teTiba peWoT sHa nyANyi lAgu heaVy meTal...(laPO hekhekhek..) terPandaNgla saTu keDai kaT nGan paRkson..nOOdLe sTatIoN namanyer..
apa laGi dia bab meMbuLatkan laGi pewOt nih mmG laju ..sHa tanPa meLengaHkan seSecOnd pun g MaMam kaT cTu... erm mcm2 jeNis mEE ada..yang canTek terTarik MenaRiknyer ada aIr nama I luV u lemonade, I miss U lemonade, dan sekAum dengaNyer..nasib bek aiR i HatE u takdeR..hikhikhik... sHa pun tRy air i luV u lemonadE dier.... sedAP..kalEr dia pun caNtek.. mEE dia puN tasTy gaK... samPai liCIn sHa bedAL hekhekhek...kepAda kengKawaN yang tak g laGi leh aR trY..

6 comments:

  1. sha ..kitaorang baru balik dari noodle station tu.... hehehehe bleh ar... tapi banyak perasa MSG arrrr...

    ReplyDelete
  2. sha...terliur akak ngk kamu makan..huhuhuu..cedap ye?wajib try nih

    re - muka akak comey???auuwww, terkembang jap akak sha..kekeke

    ReplyDelete
  3. sha...tadi kiteorg lunch kat noodle station ni...akak mmg suke mee wantan tapi yg ni kureng sikit ar...tapi boleh laaaaaaa..... akak pun amik yg ko makan tu...yg ade dumpling tu......air akak amik caramel coffee iced blended...mmg sedap gile air dieeeeee...nyum nyum nyum....

    wei tak lame lagi big apple plak nak bukak kat alamanda.....eiii tak sabo.....nyum nyum

    ReplyDelete
  4. kat mn noodle station nih? tak pernh ku tau pun kewujudan noodle station..kena terjah nih!!

    ReplyDelete
  5. It looks yummy....

    ReplyDelete
  6. i like the way you are.so what i have done is that i have added your blog link to my blog.so friend you also add my link to your blog.let us share our experiences....ok friend see you in the next post bye takecare.

    ReplyDelete

tQ to aLL da fM sWitz... fM will caTch u laTEr.. muaaHHxxx